FACEBOOK

Giorgetti olasz-magyar döntőt szeretne

Giorgetti olasz-magyar döntőt szeretne
hozzászólás, 2011.07.25.

Az olaszok remek vb-szereplése immár nem is meglepetés. Csoportelsőként végeztek, akárcsak mi, s jó esélyük van továbblépni a legjobb négy közé. A szünnapon az olaszok félig magyar játékosával, Alex Giorgettivel beszélgettünk.


Sanghaji tudósításaink a Volvo
Autó Hungária Kft. támoga-
sával készülnek

VLV-VIDEÓ:


Alex Giorgetti nyilatkozata

- Alex, gratulálok a csoportelsőségetekhez! Mesélj, milyen volt a torna eddig nektek? Könnyűek voltak-e a meccsek, hogy megy a csapatnak, jók vagytok-e?

- Könnyen kezdődött ez a torna, mert az első meccset Dél-Afrika ellen játszottuk, ez edzőmeccs volt. Simán nyertünk, a csapat jól védekezett, jól játszottunk elöl, és nagy gólkülönbséggel nyertünk. A második meccsen kezdődött végül is a világbajnokság, az amerikaiak ellen, és ott nagyon jól ment a védekezés, nyertünk 8:5-re. És aztán tegnapelőtt volt a legnehezebb meccs, mi se tudtuk, hogy a németek ilyen jól tudnak játszani, jól védekeznek, kevesebbet hibáznak. Nehéz meccs volt végig, sokáig hátrányban voltunk, 5:3 volt nekik a harmadik negyed kezdetéig és aztán az utolsó negyedben tudtunk fordítani 7:6-ra. Nehéz volt, mert ebben a szezonban mindig jól játszottunk, szinte nem is voltunk hátrányban. De ez jó volt így, kellett egy ilyen meccs és jobb volt most, a csoportkörben, mint a negyeddöntőben vagy az elődöntőben. Amúgy összességében a csapat eddig nagyon jól játszott és nagyon együtt vagyunk, mint csapat.

- Mi lesz a ti további utatok, mire számítasz?


- Arra számítok, hogy a spanyolok ellen játszunk, mert az ausztrálok és a spanyolok közül szerintem jobbak a spanyolok, és mivel egy jó mérkőzést akarok, inkább egy jó csapattal szeretnék játszani. (Azóta Alex várakozása igazolódott - a szerk.) Néztem is a magyar-spanyol meccset, és nagyon szoros volt végig. Sok gólt kaptak, sok gólt lőttek a magyarok. Nagyon szeretnék ellenük játszani majd, mivel ismerem a két legjobb játékosukat.

- Jó, hát egy szállodában is laktok, gondolom, hogy kölcsönösen segíthetitek most egymást, te elmondod, hogy az amerikaiak ellen mit kell csinálni, ők meg elmondják, hogy mit kell a spanyolok ellen...


- Hát szerintem nekem nem kell mondani semmit, mert a magyarok már találkoztak az amerikaiakkal, az olimpiai döntőben, és nyertek. Biztos, hogy az edző és a csapat tudja, hogy kell ellenük játszani.

- Jól van, nagyon szépen köszönöm!


- Én is.

- Remélem, hogy még tudunk beszélni úgy, hogy versenyben van mind a két csapat.

- Én is, ok.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


SANGHAJI TUDÓSÍTÁSAINK:

VB-ROVATUNK A RÉSZLETES PROGRAMMAL, EREDMÉNYEKKEL

TUDÓSÍTÁSUNK A CSAPAT ÉRKEZÉSÉRŐL

MEGNYITOTTÁK A VB-T

A MONTENEGRÓ ELLENI NYITÁNY BEHARANGOZÓJA

MAGYARORSZÁG-MONTENEGRÓ - ÉLŐ KÖZVETTÉS

GYŐZELEMMEL STARTOLTUNK

KÖVETKEZIK: KAZAHSZTÁN


MAGYARORSZÁG-KAZAHSZTÁN - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

KAZAHSZTÁN KIPIPÁLVA

EGY LÉPÉS KELL A CSOPORTELSŐSÉGHEZ

MAGYARORSZÁG-SPANYOLORSZÁG - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

NEGYEDDÖNTŐBEN A CSAPAT

A FOLYTATÁS MENETRENDJE

MADARAS-APUKA ÜZENETE ZÉTINEK

AZ USA-VAL VÍVJUK A NEGYEDDÖNTŐT

1 régi hozzászólás

alain87 hozzászólása
alain8733634
2011.07.28. 19:11

gyönyörű volt alex mindent bele. te vagy a legjobb magyar polos