FACEBOOK

Létay Krisztián az intenzív osztályon

Létay Krisztián az intenzív osztályon
hozzászólás, 2011.09.04.

Létay Krisztián, a Debrecen-Fujitsu vízilabdázója kórházi intenzív osztályon töltötte a szombat éjszakát.

Az egyszeres válogatott balkezes játékos most igazolt Debrecenbe, s a Vasas pénteki legyőzése után bizakodva nyilatkozott a vlv-nek helyzetéről, új csapatának terveiről. A hajdúsági városban zajló nemzetközi felkészülési torna második napján, szombat délelőtt a Debrecen az ő remek játékával, három góljával győzte le a Nagyváradot.

Krisztiánt szombat délután érte sérülés. Csapata a Szolnok ellen játszott, s a második negyedben, egy akciót követően mindenki arra lett figyelmes, hogy Létay háton fekszik a víz színén, s láthatóan fájdalommal küszködik.

A bírók természetesen azonnal megállították a játékot, s kérték, hogy a vízilabdameccseken kötelezően jelenlévő ügyeletes orvos vegye kezelésbe a játékost. Létay kimászott a partra, ott előbb ült, majd a hátára feküdt, míg az orvos megvizsgálta. Ezután nagyon nehezen feltápászkodott, s a saját lábán hagyta el az uszodateret. Azonnal kórházba vitték, hogy megröntgenezzék.

A helyszínen később az terjedt el, hogy valószínűleg a lengőbordája törött el, ez okozza a fájdalmakat.

Késő este néhány sms-t váltottunk Krisztiánnal, érdeklődtünk egészségi állapota és a diagnózis felől.

Megtudtuk, hogy a röntgen törést nem állapított meg, csak bordazúzódást, viszont bevérzést találtak Krisztián lépén, ami további vizsgálatokat igényel. Vasárnap hasi ultrahang következik, addig az intenzív osztályon tartják őt állandó orvosi felügyelet alatt.

Olvasóink nevében is mielőbbi gyógyulást kívánunk!




3 régi hozzászólás

Wáterpóló hozzászólása
2011.09.05. 10:25

Jobbulást kívánok!!! A korosztályomból a legjobban lőtte a hosszú felsőt csukottszemmel is, szerettem ellene játszani anno.

Gábor hozzászólása
Gábor34059
2011.09.04. 07:54

Kedves Krisztián! Nagyon aggódtam a hír hallatán, és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Rebo hozzászólása
Rebo34057
2011.09.04. 06:20

Mielőbbi gyógyulást, Krisztián !