FACEBOOK

Ifi EB: vereség a házigazdáktól

Ifi EB: vereség a házigazdáktól
hozzászólás, 2011.09.13.

A horvátok elleni mérkőzéssel folytatódott az ifjúsági Európa-bajnokság. A mieink több mint kétszer annyit játszottak emberhátrányban, mint az ellenfél.

Ifjúsági Európa-bajnokság, Rijeka (Horvátország)

Csoportkör, második forduló, C csoport

Magyarország-Horvátország 7:8 (1:3, 3:2, 2:0, 1:3)
G.: Németh Tóni 2, Sánta Dániel 1, Hegedűs Bence 1, Jansik Szilárd 1, Lőrincz Bálint 1, Urbán Márk 1.

Petlyánszki Péter vezetőedző a vlv-nek:

- Sajnos nem sikerült, amit nagyon akartunk, hazai pályán legyőzni a horvát csapatot. Az elején elengedtük ellenfelünket (0:2), de a második negyedtől átvettük a játék irányítását, és kitűnően védekezve át is vettük a vezetést. Telt ház előtt játszottunk (kb. 1000 néző). Sokszor játszottunk emberhátrányban, de a srácok jó védekezésének köszönhetően kevés gólt kaptunk belőlük. Az utolsó negyedben két perccel a mérkőzés vége előtt 7:7-es állásnál kaptunk egy igazságtalan ötméterest, amivel az amúgy is érdekes felfogásban vezető bírók el is döntötték a mérkőzés kimenetelét. A gól után semmilyen ítéletet nem kaptunk, így maradt az egy gólos vereség. A kiállítási arány 13:6 a horvátok javára. Kedden reggel játszunk az oroszokkal, mindenféleképpen nyernünk kell, hogy versenyben maradhassunk.

További eredmények:

A csoport:

Olaszország-Ukrajna 24:5
Franciaország-Németország 13:7

B csoport:

Románia-Görögország 3:13
Fehéroroszország-Spanyolország 10:20

C csoport

Oroszország-Szlovénia

D csoport:

Szerbia-Szlovákia 16:6
Montenegró-Bulgária 15:4

Az első fordulóban: Ifi EB - győztes start

3 régi hozzászólás

popey hozzászólása
popey34173
2011.09.13. 12:13

előszőr is gratulálok,ennyivel ki lehet kapni de igy nem szabadna.láttam a mérkőzést.valaki a kapura sem mer nézni valaki csak a kaput látja.a horvátok 20szor adták be a labdát centerbe mi talán a felét.kétszer annyi fórt is kaptak.7gólunkból 3at a centereink löttek,hol voltak a hires átlővöink?de ha két embertől várjuk a csodát,ne csodálkozzunk.pedig itt egytöl egyig ügyes gyerek pallérozodik.,de csak párnak osztanak lapot.,de azok az éles játszmában valahogy mindig rossz lapot kapnak.elfelejteni egy salamont?lőrinc egy hihetetlen tehetség de két mecsből kétszer kipontozódott.nem vagyunk csapat.,csak tizenöt nagyon tehetséges gyerek most vertük az oroszokat 20:2re.szép.gratula.ha tegnap x akkor csoportelsők vagyunk.bennük van a jó eredmény,de igy már nagyon nehéz.az olasz ágra kerültünk.félek 5-8 helyért megyünk megint.istenem!add hogy ne igy legyen

viztükör hozzászólása
2011.09.13. 09:36

Valosziűleg rájuk is az vár mint a juniorokra.Csak emlékeztetőül a magyar-görög első negyed kiállitási arány 7/1 /izrael török biró páros/.Annyival kell jobbnak lenni hogy ne nyulhassanak bele!!

B (régi) hozzászólása
2011.09.13. 09:00

Ilyen mérkőzés után van értelme foglalkozni a bírókkal, nem akkor, amikor kikapunk öt meg hat góllal. Ezt a meccset a vízben megnyertük, és ezt mindenki tudja, aki nem csak az eredményt nézi. A horvátok, a szerbek, az olaszok is tudják. Ezért érdemes küzdeni még akkor is, ha a papíron szereplő eredmény nem nekünk kedvez. Becsületes, szép munka volt ez a fiúk részéről, erre lehet mondani, hogy megyünk tovább. A két játékvezető nevét megadhatná, aki tudja.