FACEBOOK

Ifi EB: az olaszok nyerték a negyeddöntőt

Ifi EB: az olaszok nyerték a negyeddöntőt
hozzászólás, 2011.09.15.

Szoros meccsen vereséget szenvedett, így nem jutott a legjobb négy közé a magyar ifjúsági válogatott a rijekai Európa-bajnokságon.

Ifjúsági Európa-bajnokság, Rijeka (Horvátország)

Negyeddöntő:

Magyarország-Olaszország 7:9 (1:2, 2:2, 2:3, 2:2)
G.: Jansik Szilárd 3, Sedlmayer Tamás 2, Szabó Bendegúz 1, Urbán Márk 1

Petlyánszki Péter vezetőedző a vlv-nek:

Sajnos kikaptunk, illetve saját magunkat vertük meg. Sokáig együtt mentünk az olaszokkal, 3:3-nál kihagytunk egy száz százalékos helyzetet és ahelyett, hogy mi vezettünk volna, az olaszok mentek el megint egy góllal. Rengeteg helyzetet dolgoztunk és hagytunk ki, ami megbosszulta magát, mert a negyedik negyedben 9:6-ra is vezetett ellenfelünk. Többször emberelőnyben voltunk, de 11-ből csak 3 gól lőttünk. Az utolsó negyedben sikerült még egyszer feljönnünk 9:7-re, de kihagytunk egy ötméterest, 9:8 lehetett volna, sajnos maradt az eredmény. Izgalmas mérkőzés volt, a bírókra sem lehetett panasz, jól vezették, sőt inkább minket segítettek. Szombaton a román csapattal játszunk az 5-8. helyért.


Varga Dániel képei a vlv-nek

További nyolcaddöntők eredményei:

Franciaország-Szerbia 1:13
Spanyolország-Horvátország 10:9
Románia-Görögország 8:9

Tudósításaink a korábbi mérkőzésekről:

Magabiztos siker a nyolcaddöntőben

Kiütéses győzelem, csoportmásodik hely

Vereség a házigazdáktól

Győztes start

3 régi hozzászólás

apurimax hozzászólása
2011.09.15. 23:49

Sajnálom, hogy nem sikerült 4be kerülni. Sajna a horvátok elleni meccs volkt a sorsdöntő, Olaszok ellen majd ők is megizzadnak. Pettyes nem mentegetődzik, csak a tényt közli , rengeteg ziccer kimaradt és még 5m-est is hibibáztak a fiúk. A helyzeteket csak a vízben lehet belőni. Ettől függertlenül ez éppen olyan csalódás mint a tavalyi eb, csak ott más dolgok is előtérbe kerültek. Most azok kerültek a csapatba akik megérdemelték, nem úgy mint tavaly, amikor szüllők jogán és egyéb érdekek miatt nem csak azok utaztak akik odavalók... Az előbbiekből következik, hogy az idei csapat jobban együtt van és főleg ezért fájdalmas a mai eredmény. Akkor is, továbbra is Hajrá Fiúk!

mentira hozzászólása
mentira34188
2011.09.15. 23:06

Remélem a jelen lévő vezetők belátják végre, hogy menniük kell!

pösze hozzászólása
pösze34187
2011.09.15. 21:40

Nagyon sajnálom a fiúkat, úgy látom ez a nyár nagyon nem sikerült a fiú utánpótlásnak - sem. Azért hajrá a továbbiakban is!!!