FACEBOOK

Debreceni vízilabdamaraton - zárónap

Debreceni vízilabdamaraton - zárónap
hozzászólás, 2012.09.16.

A zárónap eseményei a debreceni nemzetközi felkészülési tornán. Folyamatos tudósításunk a helyszínről.

A torna vasárnapi zárónapjának programja


vlv-képek az utolsó napról


Eger-Vasas 7:9 (3:2, 0:3, 3:3, 1:1)
G.: Salamon, Varga II. Zs. 2-2, Gerritse, Graham, Chilkó, ill. Brguljan, Csapó, Vámos, Oeler 2-2, Fazekas

A Vasas mindjárt az elején két góllal elhúzott és bár az egriek ekkor még egyenlítettek, folyamatosan fel kellett zárkózniuk a meglepően magabiztosan játszó piros-kékekhez. A Vasas kapuját Barabás, az Egerét Bisztritsányi védte.

VLV-VIDEÓK:

Kimaradt Vasas-előny


Salamon második gólja


Kimaradt egri helyzet


Csapó Miklós második gólja


Barabás-védés


Partizan Belgrád-Szolnok 9:10 (2:4, 0:2, 4:2, 3:2)
G.: Dedovics, Mitrovics 3-3, Cuk, Csucskovics, Basara, ill. Pásztor 3, Georgescu 2, Hosnyánszky, Alekszics, Marnitz, Kis G., Negrean

A meccs viszonylag korai szakaszában négy góllal vezetett a Szolnok, így felcsillant a remény, hogy sikerül nyolc góllal nyerni és ezzel a torna első helyét megszerezni.  Később azonban felzárkózott a Partizan, és ha a szolnokiak győzelme nem is forgott veszélyben, a végére szorossá tudták tenni a meccset.

Ezzel eldőlt, hogy a Vasas nyerte a felkészülési tornát. Eredményhirdetés az utolsó mérkőzés után lesz, de a vlv értesülése szerint a torna legjobb játékosának díját Steinmetz Ádám kapja.

VLV-VIDEÓK:

Dedovics második gólja


Kis Gábor gólja


Csucskovics gólja


Dedovics harmadik gólja


Debrecen-FTC 8:5 (0:0, 2:3, 3:0, 3:2)
G.: Letica 3, Weszelovszky 2, Vindisch, Halek, Komlósi, ill. Korényi, Fülöp, Jansik, MacDonell, Paján

A torna zárómeccse is jó szórakozást nyújtott, a Debrecen megérdemelten nyert.

VLV-VIDEÓK:

Letica második gólja


Vindisch gólja


Paján gólja


Pijetlovics ötméterest véd


Korényi gólja


Letica harmadik gólja


A tornát a Vasas nyerte. A legjobb játékos Steinmetz Ádám (Vasas), a legjobb kapus Braniszlav Mitrovics (Debrecen), a gólkirály Vámos Márton (Vasas) 11 góllal. A torna rendezői külön köszöntötték Juhász Györgyöt, a londoni olimpia döntőjének egyik játékvezetőjét, aki a debreceni meccseken is bíráskodott.

TUDÓSÍTÁSUNK VIDEÓKKAL A MÁSODIK NAPRÓL

TUDÓSÍTÁSUNK VIDEÓKKAL, FOTÓKKAL AZ ELSŐ NAP ESEMÉNYEIRŐL



VLV-VIDEÓK:


Gyöngyösi András (Debrecen) nyilatkozata


- Gyöngyösi Andrásnak először is gratulálok ehhez a tornához. Gondolom elég nagy munka lehetett megszervezni.


- Tavaly már volt egy torna, ez úgy érzem magasabb színvonalú volt. Szeretnénk ebből hagyományt csinálni. Örültünk, hogy mindenki elfogadta a meghívást, jövőre is hatos tornát szeretnénk. Reméljük, ezek a csapatok eljönnek, és akkor hagyományt lehet teremteni. Szerintem a bajnokság és a Magyar Kupa előtt mindenkinek egy jó felkészülés volt, nekünk pedig itt Debrecenben tovább tudta promotálni a vízilabdát, úgyhogy szerintem mindenki jól járt ezzel.

- Beszélj egy kicsit a csapatodról, arról, hogy hogyan sikerült ez az erősítés, új szponzorok vannak vagy a város állt a csapat mellé?


- Igen a város állt a csapat mellé. A tavalyi ötödik helyünk olyan hatást váltott ki, hogy tulajdonképpen önerőből el tudtunk a nemzetközi porondig jutni, úgyhogy a város is már fantáziát lát, mert csak nemzetközi szintre vittük Debrecen város nevét a vízilabdában, ami Magyarországon a legsikeresebb csapatsportág. Úgy érzem, kezd igazából gyökeret verni és reméljük az uszoda, a közönségünk, amely mindig ezer néző körül van, egyre jobb csapatot fog kapni. Idén már úgy érzem, tényleg olyan csapatunk van, amely nem csak megszorítani tudja, hanem meg is fogja tudni verni a legjobb csapatokat. A célunk az, hogy bejussunk a legjobb négy közé és ott a lehető legjobb helyet érjük el, lehetőleg az euroligás helyet érő első háromban valahol. A Magyar Kupában és az Eurokupában is szeretnénk a négy közé jutni. Most nem lehetett igazán látni a keretet, mert Csuvi az első meccsen megsérült, Misics a második napon, a végén már Milos Korolja se játszott, tehát ennél sokkal jobb a csapatunk, de szépen lassan összeáll. Úgy látszik ez már hagyomány, hogy mindenki megsérül a felkészülési tornán, mivel tavaly is három játékosunk dőlt ki. A szezon hosszú és igazából a bajnokságra koncentrálunk a legjobban, de addig még van idő. Úgy érzem a végére egy jó csapat fog összeállni.

- Köszönöm szépen, Tojás, jó szezont kívánok!


(Lejegyezte: Tina)



Kis Gábor (Szolnok) nyilatkozata

- Szervusz Kicsi! Elég régen találkoztunk, hogy vagy, hogy érzed magad, milyen a csapat, milyen szezonra számítasz?
- Szia, sziasztok! Köszönöm szépen, nagyon jól érzem magam, eddig minden úgy alakult az olimpiai felkészülés után, ahogyan terveztük. A csapat szerintem nagyon jó lesz, sőt biztos vagyok benne. Erősítettünk, nyilván akik foglalkoznak a sportággal, tudják, milyen játékosok érkeztek. A munkának olyan fázisában vagyunk, amikor azért még nem annyira a taktikai jellegű dolgok a fontosak, hanem a fizikai jellegűek. Ez volt az első olyan hétvégi torna, megmérettetés, ahol az újabb összeállítású gárda teljes létszámban jelent meg. Mind a medencében, mind medencén kívül próbáltuk a csapatot összekovácsolni.

- Volt éjszakai vízilabda?

- Nem tudom kik merre járkáltak….Csapatépítés volt :-)

- Milyen szezonra számítasz, mit helyeztek előtérbe?  Hol szeretnétek a legjobban szerepelni
?

- Igazából, minden fronton szeretnénk jól szerepelni. Ami az én számomra a legfontosabb, mondhatni, a bajnoki döntő. Mindenképpen szeretnék magyar bajnoki döntőt játszani. Tavaly elég sokáig menetelt a csapat mind a három fronton, de nem sikerült egy szép eredménnyel befejezni. Igazából az Eurokupában és a Magyar Kupában is szeretnénk a végéig eljutni.

- Hogy élted meg az olimpiát, gondolom nézted a meccseket?


- Megmondom őszintén, a meccseket nem tudtam nézni, mert egyik szemem sírt, a másik nevetett, mármint amikor a csapat jól szerepelt. Azért sírtam, mert nem lehettem ott, úgyhogy a mérkőzéseket nem néztem, hanem a VLV-n olvastam folyamatosan az élő közvetítéseket. Amikor néztem a mérkőzést, vegyes érzelmek kavarogtak bennem, inkább csak a számokat olvastam és a betűket. Így követtem az olimpiát. Nagyon sajnálom, hogy a fiúknak így sikerült a befejezés. Viszont én úgy gondolom, hogy a csapatot nem szabad leírni, ez a csapat nagyon jó. Kicsi és apró dolgokon múlt, hogy most éppen nem éremmel jöttek haza, hanem 5. hellyel. Emellett pedig, ez is egy olyan dolog, hogy a magyar válogatott olyan előzményekre tekint vissza, hogy azt mondják az emberek, "csak" ötödikek lettek, holott más sportoknál egy olimpiai ötödik hely szerintem gyönyörű dolog. Ez a csapat nagyon jó, sajnálom, hogy nem voltunk elégedettek az eredménnyel, persze mindenképp van miért "nem elégedettnek" lenni, mert az előző három olimpiát megnyertük, de abszolút egységes lesz a következő olimpián a csapat egy frissítés után, és esélyesek lesznek az aranyéremre.

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Tina)


Steinmetz Ádám (Vasas) nyilatkozata


- Szervusz, Ádám! Gratulálok a Vasas debreceni teljesítményéhez. Most amikor beszélgetünk, még nem tudjuk, hogy megnyertétek-e a tornát, de azt hiszem, hogy a játék meglepően jó volt.

- Így igaz. Nagyon az elején vagyunk, gyakorlatilag a múlt hét végén állt össze a csapat, azóta dolgozunk együtt, és a felkészülésnek végül is fontos része volt ez a torna. A jövő hét végén már a Magyar Kupa-küzdelmekkel elindul az új szezon és tényleg azt kell mondjam, hogy nem csak az eredményesség, ami talán nem várt, hanem a mutatott játék is. Azért még nagyon sokat kell dolgoznunk, de az látszik, hogy az új játékosok is nagyon igyekeznek hozzátenni és a fiatalokban pedig abszolút megvan a tehetség, ki fogják magukat bontakoztatni.

- Nagyon furcsa lelkiállapotban kezditek ezt az új szezont. Mennyire visel meg titeket az a helyzet, ami itt az elmúlt hetekben foglalkoztatott mindenkit?

- Gondoltam, hogy rá fogsz erre kérdezni. A Vasas Sport Club elnökétől megnyugtató híreket kaptunk, illetőleg a vezetőség mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az aláírt szerződések, vállalások teljesítésre kerüljenek. Úgyhogy azt gondolom, hogy innentől kezdve csak a vízilabdára, a saját dolgunkra kell koncentrálnunk. Sajnálatos, hogy Tóth Márton elhagyta a csapatot, rá nagyon nagy szükség lett volna, úgy érzem ezáltal egy kicsit kevesebben leszünk. Bízom benne, hogy végig tudjuk így játszani és még egyszer mondom, nagyon nagy szükség van a fiatalokra.

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Danna)


Katonás Gergő (Vasas) nyilatkozata


- Szervusz Gergő! Gratulálok az új csapat bemutatkozásához!

- Köszönjük szépen. Örülök, hogy jól sikerült szerepelni ezen a felkészülési tornán. Talán a mi várakozásainkat is felülmúlta ez, hogy sikerült ilyen jól, egységesen játszani, kevés hibával. Úgyhogy örülünk neki.

- Hogy sikerült összerázni a csapatot, hiszen a válogatottak csak egy hete kapcsolódtak be a munkába?

- Azért a Vasasnak évek óta van egy alapjátéka, nagy trükköket nem csinálunk. Taktikailag még nem gyakoroltunk semmit sem. Alapjátékot igyekeztünk játszani, próbáltunk nem hibázni és azért elég jól lehoztuk ezeket a meccseket, azt gondolom.

- Mit vársz a következő évtől klubszinten? Ha minden úgy sikerül gazdaságilag, ahogy ígérték, akkor hova juthat el a csapat?

- Hát a csapat mindig a csúcsra tör. A győzelem a célunk mindenhol, ahol elindulunk. Mást nem tudok ezzel kapcsolatban mondani, győzni akarunk. A bajnokságban is és a kupában is.
- Nem viselt meg téged ez a herce-hurca?
- Túl vagyunk rajta. Úgy gondolom, hogy idegileg kicsit fárasztó volt ez a bizonytalanság, most az elnök úr megígérte, hogy minden rendben lesz. Eddig amit ígért, mindig megtartotta, úgyhogy nem gondolom, hogy most másképp lenne.

- A következő feladatok? Magyar Kupa?

- A Magyar Kupa. Ott is szeretnénk minél tovább eljutni, szeretném hogyha érett játékot tudnánk... Hogyha ez a kevés hibával való játék megmaradna, akkor az jó lenne.

- Köszönöm szépen Gergő.

(Lejegyezte: Danna)


Varga II. Zsolt (Eger) nyilatkozata


- Zsolt, megint megkezdődött egy szezon. Hogy érzed magad? Mire számítasz ettől az évtől?


- Hogy őszinte legyek, én nem szeretnék nagyon előremenni ebben a kérdésben, tehát hogy hol fogunk végezni. Mindenképpen egy jó szezont várok a csapattól. Nem gondolom, hogy nagyon sokkal gyengébbek lennénk, mint tavaly voltunk, úgyhogy én bizakodó vagyok mindenféleképpen. Minden poszton megvannak az emberek. Ezt a tornát meg nem venném mérvadónak most, hogy itt hogy szerepeltünk, és hogy hogy játszottunk. Ez igazából egy edzőtorna volt a részünkről. Kevesen is jöttünk, nem készültünk rá.

- Hogy érzed magad? Új korszak jön a válogatott, gondolsz-e még arra, hogy megpróbálj visszakerülni?


- Hát persze. A válogatottságot szerintem senki nem adja fel, vagy aki feladja, az szerintem rosszul teszi. Még nyitott kérdés ez számomra. Hogyha a jövendőbeli kapitány úgy gondolja, akkor én nagyon szívesen odateszem magam, és nagyon szívesen részt veszek a válogatottban is.

- Köszönöm szépen, sikeres évet kívánok.


- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)



Salamon Ferenc (Eger) nyilatkozata


- Feri, gratulálok az új csapatodban való bemutatkozáshoz. Arra kérlek, mesélj, mi van veled? Mi volt Máltán? Milyen az új klubod?


- Köszönöm szépen, jól érzem magam, tehát a fiúk nagyon kedvesek, mint ahogy látszik is, hát Miki nagyon-nagyon kedves.

- Miki mindig erre jár véletlenül.


- Igen. :) Jó volt Máltán. Én igazából megmondom, hogy rosszabbra számítottam, mert nem tudtam az erőviszonyokat, vagy a csapat, ahová én megyek, milyen. Szerencsére egy bajnokesélyes csapatba mentem, ahol nem voltunk híján munkának, így azért hasznosan is volt, s mivel napi egy edzés volt, azért tudtam pihenni is sokat. Nem gyöpösödtem be teljesen agyilag így vízilabda téren, és szerintem hasznos volt, mindenféleképpen hasznos volt, mert edzésben maradtam, nem tunyultam el teljesen, és hát ez külföldön egy légiós poszt volt, tehát ezt is megtapasztaltam. Még sose voltam így külföldön. Több mindent elvárnak az embertől mind védekezésben, mind támadásban, a parton is mindenben segítenem kell a fiúkat, meg segítettem is, kikérték a véleményemet.

- Milyen reményekkel igazoltál Egerbe? Mit vársz a következő szezontól?


- Csupa jó eredményt. Tehát nem leszünk híján meccseknek, szinte minden kupasorozatban elindulunk, ami nem baj, és meg fogjuk mutatni. Jó gárda lesz, tele sok fiatallal, és idősebb, sokat megélt játékosokkal. Ezt összekeverjük, szerintem ebből egy jó dolog is kisülhet. Úgyhogy mindenki tele van ambícióval.

- Mit nevezel jó dolognak az eredményesség szempontjából?


- Eredményesség szempontjából… ahol lehet, döntőt játszani, amiben elindulunk, és hát a BL-ben addig jutni, hát ameddig…

- Abban benne van egy Final Four is…


- Igen, ha olyan sorsolást kapunk, akkor ez lenne a legfőbb cél, a magyar kupában és a bajnokságban pedig a lehető legjobb helyezés.

- Köszönöm szépen, Feri. Sikeres szezont kívánok!


- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)

34 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs37409
2012.09.19. 21:32

jozsi47, korrekt válasz, köszönöm! Amit tanácsolsz abban pedig egyetértünk! Hajrá magyar vízilabda!

jozsi47 hozzászólása
jozsi4737406
2012.09.19. 19:26

Jó néhány meccs fel lett véve az elmúlt évek bajnoki döntőkből és ahogy lesz rá időm apránként vissza fogom nézni őket.kiemelten figyelve az általad leírtakra.Igyekszem látni és nem csak nézni. Egy jó tanács tőlem is.Szurkolj a csapatodnak,ne a másikét gyűlöld.

balzs hozzászólása
balzs37399
2012.09.19. 11:19

Egyrészt nem tudom milyen alapon állítod ezekről hogy ezek a tények, nézd vissza bármelyik meccset azok közül amikre hivatkozol és számold össze hogy valójában melyik csapat hány fórt kapott, ebből mennyiben fújtak kontrát, másrészt úgy összességében hány kontrát fújtak, hány volt a labda nélküli kiállítás és hány kiállítás történt mondjuk 1 másodperccel a negyed vége előtt, a tényekhez ezek is hozzátartoznak és ezek nem szerepelnek a te általad tényszerűnek nevezett statisztikában, mert statisztikákat kozmetikázni is kiválóan tud a szövetség. Ezek a tények, nem az a statisztika, amit azok a bírók készítenek akik a meccseket elcsalják... Egyébként lehet hogy félreértitek néhányan vasas-szurkolók annak a lényegét, amit leírni szerettem volna. Sosem írtam, mondtam vagy gondoltam azt hogy az lenne jó ha inkább a vasas vagy bármelyik másik csapat ellen fújnának el meccseket bármelyik csapatnak, az lenne jó ha korrekt bíráskodás lenne, ha ugyanazt a szabálytalanságot mindkét csapatnál (bármelyik két csapat esetében) ugyanúgy ítélnék meg a bírók nem pedig az egyik oldalon kiállítás a másik oldalon semmi vagy pedig kontra ugyanazon csapat ellen, aki előbb a kiállítást kapta pl, és ugyanez a helyzet a büntetők esetében, nem egyszer előfordult hogy ugyanaz a szabálytalanság az egyik oldalon büntetőt ért, a másikon semmit. Ezen kellene változtatni, és ha ilyen felfogás mellett az egyik csapat többet hibázik (mindegy melyik) akkor állítsanak ki tőle többet mint a másiktól, ha nem akkor ne! (A vasas pl. szinte mindig nagyon szorosan védekezik, ilyenkor nem meglepő ha több a kiállítás, főleg ha az ellenfél zónázik, a fordítottja már inkább meglepő ha a zónázó csapattól állítanak ki többet, ez sem derül ki ha csak a statisztikát nézed, és nem a meccset.) Nyilván vannak kétes szituációk, de ha ezt egy meccsen belül rendszeresen az egyik csapat javára döntik el, ezt is nehéz nem csalásnak nevezni. Ha elvonatkoztatunk attól hogy sokszor meccsenként is más a bírói felfogás, feltesszük hogy egy meccsen belül tudnak alkalmazkodni a csapatok az adott napi \"szabályértelmezéshez\", akkor a fentebb leírtak alapján komolyabb szabályváltoztatások nélkül is lehetne sokkal élvezetesebb, a nézők számára érthetőbb, sportszerűbb, szórakoztatóbb a vízilabda, és ennek kellene hogy legyen az érdeke mindenkinek. sculler nevű fórumozótársunk egyébként korrekt hozzászólását azzal fejezte be hogy: \"láss láss ne csak nézz !\" ezt javaslom neked is.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4737389
2012.09.18. 19:54

No hajrá balzs.Cáfolj meg bármit abból amit leírtam.Ha nem megy akkor meg ismerd be,hogy szégyen,hogy ekkora játékvezetői támogatottság mellett csak egy bajnoki címetek van.És több nem is lesz az életben.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4737388
2012.09.18. 19:50

De lássunk még tényeket.Az elmúlt 5 bajnoki döntő 18 Vasas-eger párharcából 15 alkalommal az eger kapott több emberelőnyt.De persze a játékvezetők folyamatosan a Vasast segítik.Hát persze.A fenti adatok kicsit sem ezt igazolják.

jozsi47 hozzászólása
jozsi4737387
2012.09.18. 19:29

balzs!Ezek tények.Akkor mit nem gondolok komolyan? Vitatkozhatsz persze a tényekkel ha akarsz,de teljesen felesleges.A meccsek döntő hányadában az egert támogatják a játékvezetők a Vasas ellen évek óta.Ezen nincs mit tovább csámcsogni.De ha te meg tudod cáfolni tényszerű adatokkal ,nem pedig az igen élénk fantáziád által gyártott kitalációkkal. azt amit tegnap leírtam akkor rajta tedd meg.De addig ne bírózz,mert csak hülyét csinálsz magadból.

balzs hozzászólása
balzs37372
2012.09.17. 21:13

jozsi47, ezt te sem gondolod komolyan...

jozsi47 hozzászólása
jozsi4737370
2012.09.17. 19:48

Hála és köszönet ennek a nagyszerű honlapnak,hogy visszalehet nézni visszamenőleg is a mérkőzések adatait.Aki veszi erre a fáradságot (ahogy én is) az könnyen visszakereshet dolgokat.Én például most nem voltam rest és visszamentem egészen a 2009-2010-es Bajnoki döntő első meccséig.Az azóta (magyar uszodában,magyar játékvezetéssel) lejátszott 22 Vasas-eger,eger-Vasas mérkőzésen mindössze 6 azaz HAT esetben fordult elő,hogy a Vasas kapott több emberelőnyt az egymás elleni meccsükön.Ugyanez a szám az eger esetében 15 azaz TIZENÖT.Talán még egy egri szurkolónak se okoz gondot kiszámolni,hogy ez pont 2.5-szer annyi,mint a Vasas esetében.1 meccsen pedig egyenlő volt az előnyök száma. De balzs,moncsika,búvar-kn és a többi hasonló ,a tényeket semmibe vevő eger szurkoló szerint a Vasast támogatja évek óta a szövetség. Szóval lehet vádaskodni nyugodtan az eger drukkereinek,csak előbb utána kéne nézni a tényeknek.Mert azok bizony makacs dolgok.

Daret hozzászólása
Daret37360
2012.09.17. 11:58

Csak két megjegyzés: Nincs olyan magyar játékos, aki csapatkapitánya lehetne egy magyar csapatnak? (Benedek legalább állampolgár volt, problémái sem voltak az olasz nyelvvel, és a legjobb játékosa volt a Recconak). Szolnok - Gocsics-ra gondolok. Nem megkérdőjelezve Kovács István hozzáértését! A másik dolog, bár tudom, hogy ez az élet rendje, és a nagy játékosok is egyszer kiszállnak a vízből, de azért mindig furcsa egy-egy ikont ruhában látni a medence partján meccs közben ( Vladimir Vujaszinovics).

balzs hozzászólása
balzs37359
2012.09.17. 11:47

B (régi), kíváncsi lennénk a te nagypolgári önérzeted mennyire lenne sértett ha csak egyszer, és még csak nem is sorozatosan a te csapatod ellen történnének hasonló \"érdekességek\". Egyébként a hazaiakon kívül valószínűleg a vasas vette legkomolyabban ezt a tornát a végeredmény szempontjából, mert a szolnokiak nyilatkozatából is úgy tűnt hogy csak csapatépítésnek veszik és a tavalyi után idén nem annyira szeretnék megnyerni, a Partizan pedig egyenesen tartalékosan állt ki (hacsak nem ez lesz a tényleges csapatuk), illetve Gerendás is azt nyilatkozta, hogy: \"az eredmények még másodlagosak, a csapatépítés szempontjából viszont kiemelt jelentőségű\" a torna, ezt mutatta az is hogy nem a teljes csapattal állt ki az Eger sem.

B (régi) hozzászólása
2012.09.17. 11:40

A tornától egy kicsit távolodva muszáj megkérdeznem, hogy Zsivko Gocsics nevét milyen logika szerint írja a magyar sportsajtó következetesen Gocicsnak. Szerintem a helyes írásmód Gocic vagy Gocsics lenne. Örülök annak, hogy a még mindig fiatal, echte szolnoki Pásztor Mátyás továbbra is jó teljesítményt nyújt a nagy neveket már egy ideje nem nélkülözö Szolnokban. Érdemes lenne őt újra figyelembe venni a válogatott fiatalítása során. Abszolút igaz, hogy Tóth Marci nagyon hiányzik a Vasasból. Vele talán még a bajnoki döntőre is lett volna esélye a csapatnak, nélküle inkább csak a harmadik hely megszerzésése lehet reális cél. Amúgy a sok fiatal játékos miatt egyáltalán nem baj, hogy a Vasas nem indul a csonka BL-ben. Így legalább nem fognak a fiatalok teljesen kifulladni a bajnoki véghajrára.

balzs hozzászólása
balzs37357
2012.09.17. 11:39

cowk, emlékeztetnélek hogy nem az Egert tolja évek, évtizedek óta a szövetség, szemben a vasassal, nem az Eger nyer meccseket, bajnokságokat bírói támogatással évek óta, és nem az Eger szurkolói balhéztak pl a legutóbbi bajnoki döntőn is... Az utolsó mondatodat nyilván nem tudom megcáfolni, mert a vasasnak, a vezetőségének és a szurkolóinak ez nyilván így jó...éppen ez az ami miatt írtam az első hozzászólásomat.

balzs hozzászólása
balzs37356
2012.09.17. 11:35

Rolling, \"az elég sok olyan Vasas-Eger meccs volt\" enyhe túlzás, ha csak mondjuk az elmúlt 5 évet vesszük mikor egymással játszotta a két csapat a döntőt, ha a meccsek tizedén előfordult hogy az Eger kapott több fórt, talán már sokat mondok...

balzs hozzászólása
balzs37355
2012.09.17. 11:32

Kedves \"sculler\", valóban erős lett volna ez a megfogalmazás látatban, egy meccs és csak a végeredmény alapján, és ebben a felindulásomban benne voltak az elmúlt évek hasonló meccsei is. Egyébként pedig legyen igazad, legyen egészen más a bajnokság, legyen korrekt bíráskodás (amiben benne vannak a bírói tévedések is nyilván, és ezt mindaddig tévedésnek is lehet tekinteni amíg mindkét csapat kárára közel azonos arányban tévednek), és akkor ígérem egy szavam sem lesz sem a bíráskodásra, sem az ellenfélre. Jó szurkolást neked is!

B (régi) hozzászólása
2012.09.17. 11:26

Furcsa jelenség ez a sértett vidéki kispolgári önérzet... Egyébként szívesen látnék egy tabellát a torna végeztével. Akkor is, ha sem a Szolnok, sem az Eger, sőt még talán a \"bajnokság egyik legjobb centerpárosával felálló\" Debrecen sem úgy szerepelt, ahogy arra előzetesen számítani lehetett. Imre bácsi, köszönjük a cikkhez fűzött értékes hozzászólást!

cowk hozzászólása
cowk37352
2012.09.17. 09:11

ugyan, ne b*sztassatok szegenyt, meg mindig nem tudta megemeszteni, hogy a szovetseg-csapatekent is kiszoptak a bajnoki dontot, amugy meg sehol nincsenek. masodosztalyu csapathoz harmadosztalyu szurkolok :) es ez igy jo.

dr.Kodaj Imre hozzászólása
2012.09.17. 09:03

Gratuláció a junior lányoknak és felkészítőiknek!

Rolling hozzászólása
Rolling37350
2012.09.17. 08:44

Csak megjegyzem csendben, hogy az elmúlt években elég sok olyan Vasas-Eger meccs volt, ahol a Vasas zónázott, két klasszis centere volt, és mégis az Eger kapott több fórt. Azok természetesen korrekt meccsek voltak, ugye szakértő egriek?

sculler hozzászólása
sculler37349
2012.09.17. 07:54

Kedves \"balzs\" ! Válaszodat köszönöm, szerencsés voltál, hogy legalább egyet láthattál. Tré-homos területen esély sincs digire. Azért tedd a kezed a szivedre, a \"mocskos Vasas\" nem állja meg a helyét, még akkor sem ha Te nem láttad ötösnek a tévén keresztül. Arról nem is beszélve, hogy nem azt írtad, hogy 7:3 volt a fórarány, hanem hogy gusztustalan ahogy tólják....no én ezért kérdeztem rá. Nem szabad nagyon belehergelned magad, ez egy felkészülési torna volt, a bajnokság egészen más lesz, sőt minden egyes meccs 0:0-ról fog kezdődni, más-más bírói felfogásban és továbbra is olyan hibákkal amik miatt csalást kiállt az ember. Jó szurkolást és láss láss ne csak nézz !

balzs hozzászólása
balzs37348
2012.09.16. 21:08

Mivel egy meccsüket közvetítették, az Eger ellenit, így csak azt láttam, és konkrétan az ajándék ötméteresre meg a 7:3-as kiállítási arányra gondolok. Az Eger a 3. negyedben kapta az első fórt, úgy hogy zónázott, a vasas pedig szorosat védekezett. Ez egy vicc, de nyilván az hogy ezt le mertem írni mocskolódás, köszönöm a \"korrekt\", elfogulatlan reakciókat.

ikuvihar hozzászólása
2012.09.16. 18:30

balzs! Ülj le fiam, hahó vagy, egyes.

sculler hozzászólása
sculler37346
2012.09.16. 16:45

Kedves \"balzs\" ! Mi történt a Vasas meccseken ? Hányat láttál belőle ? Írd meg légyszives érdekelne ! Köszönettel !

jozsi47 hozzászólása
jozsi4737345
2012.09.16. 15:21

nem lett kitörölve-így pontos

jozsi47 hozzászólása
jozsi4737344
2012.09.16. 15:21

Nem mellesleg balzs szinte minden egyes alkalmat megragad arra,hogy a Vasast mocskolja,ócsárolja.Mégis még soha egyetlen hozzászólása lett kitörölve.Miért nem?

jozsi47 hozzászólása
jozsi4737343
2012.09.16. 15:14

Tisztelt szerkesztő! Alig néhány napja volt,hogy jó néhány hozzászólást töröltetek a moderálási szabályok be nem tartása miatt.Éspedig teljesen jogosan.Ezek után kérdem én balzs a Vasast mocskoló írása,hogyan szerepelhet itt még 4 órával a megjegyzés beírása után is.Mindenkire alkalmazni kellene a szabályokat.

szamóca hozzászólása
2012.09.16. 13:03

Szeged és Szolnok bitang erős (lesz), Vasas pedig nem gyengült, úgy legalább is nem, ahogy sokan szerették volna. szép volt Vasas! :)

kiskun968 hozzászólása
2012.09.16. 12:37

Ez még nem biztos, még nincs semmi lefutva...

kiskun968 hozzászólása
2012.09.16. 12:36

Ez még nem biztos, még nincs semmi lefutva...

szamóca hozzászólása
2012.09.16. 12:19

3 csapatos bajnokság lesz, Vasas, Szeged, Szolnok ; utánuk Eger, Fradi, Debrecen, stb

pösze hozzászólása
pösze37338
2012.09.16. 11:53

A Vasast az összes meccsen a győzelemig tolták, na ne vicceljünk már...egyébként, ahogy elnéztem, a Vasas fiataljai nagyon jók, Vámos, Fazekas, Csapó, Barabás Botond, Angyal....szóval van itt utánpótlás...

szamóca hozzászólása
2012.09.16. 11:16

balzs, maximum a játékosai tolják, az gusztustalan lenne? amikor neked megy a szekér valamiben, akkor te gusztustalan vagy?

kiskun968 hozzászólása
2012.09.16. 11:06

Akkor megint égett a bvsc))))

kiskun968 hozzászólása
2012.09.16. 11:06

Akkor megint égett a bvsc))))

balzs hozzászólása
balzs37334
2012.09.16. 11:05

Gusztustalan ahogy tolják a mocskos vasast már egy felkészülési tornán is!