FACEBOOK

Kemény Dénes befejezte

Kemény Dénes befejezte
hozzászólás, 2012.09.21.

"Köszönöm mindenkinek a segítséget, aki a munkámban mellettem állt és sok sikert kívánok a folytatáshoz."

- Szeptember második felében járunk, döntöttél már a jövődről?

- Igen, minden körülményt mérlegelve úgy határoztam, nem folytatom a munkámat a csapat mellett.

- Gondolom, nehéz volt a döntés...

- Nem volt könnyű, mert az elmúlt 16 évben rengeteg örömet kaptam a játékosaimtól, a munkatársaimtól, a szurkolóktól. Mindig igyekeztem munkával, figyelemmel, szeretettel viszonozni, remélem valamennyire sikerült.

- Nem bántad meg, hogy Peking után elvállaltad az újabb ciklust?

- Azt bántam meg, hogy Athén után elvállaltam... Na jó, Peking után, kockáztatva a londoni gyengébb szereplést is, gyáva lépésnek éreztem volna, ha nem folytatom, mert nagyon nem álltunk jól. Tudtam, hogy nehéz lesz, jeleztem is ezt mindenkinek és tényleg nehezebb volt mint előzőleg bármikor.

- Mire vagy a legbüszkébb?

- A csapat eredményei, a 12 évig tartó olimpiai veretlenség és játékosaim sportemberi kisugárzása új dimenzióba emelte a vízilabdázást Magyarországon, sok-sok gyerek választja nap mint nap ezt a gyönyörű sportágat.

- Tudod már, hogy mit fogsz csinálni a jövőben?

- Fogalmam sincs és most nem is igazából gondolkozom ezen, már annak is örülök, hogy ezt a fontos döntést sikerült átgondoltan meghozzam.

- Szeretnél mondani még valamit?

- Igen! Köszönöm mindenkinek a segítséget, aki ebben a hosszú időszakban a munkámban mellettem állt, köszönöm a szurkolók szeretetét és sok sikert kívánok az új feladatokhoz!


Kemény Dénes a döntése hátteréről nem kívánt további részleteket elmondani, de megerősítette, hogy vasárnap Miskolcon, a városi uszodánál, a Hírességek Fala ünnepélyes avatásán minden kérdésre szívesen válaszol.

Kemény Dénes szövetségi kapitányi időszaka alatt a magyar válogatott 29 világversenyen szerepelt és 24 alkalommal éremmel tért haza.

Az éremlista:

Olimpia: arany 2000, 2004, 2008

VB: arany 2003, ezüst 1998, 2005, 2007

EB: arany 1997, 1999, ezüst 2006, bronz 2001, 2003, 2008, 2012

Európai Nemzetek Ligája: arany 2000

Világkupa: arany 1999, ezüst 2002, 2006, bronz 1997

Világliga: arany 2003, 2004, ezüst 2005, 2007, bronz 2002

Az év szövetségi kapitánya: 1999, 2000, 2003, 2004, 2008



AZ MVLSZ KÖZLEMÉNYE

Budapest, 2012. szeptember 21.
– Dr. Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy nem kívánja megújítani az év végén lejáró szerződését a Magyar Vízilabda Szövetséggel. Ez azt jelenti, hogy a szakember tizenhat esztendő után távozik tisztségéből.

Dr. Kemény Dénes 1997-ben kezdte meg tevékenységét a férficsapat élén, amellyel olyan sikereket ért el, mint a három olimpiai bajnoki cím (2000, 2004 és 2008), valamint egy világbajnoki arany (2003) és két Európa-bajnoki elsőség (1997 és 1999).

A szövetségi kapitány az 5. helyezéssel zárult londoni olimpia után jelezte, hogy szeptember végéig hoz döntést jövőjével kapcsolatban. Bejelentésének hátteréről Dr. Kemény Dénes a vízilabda-válogatott hivatalos oldalának adott nyilatkozatot: http://www.vlv.hu/news/7497/kemeny-denes-befejezte.

 A mai döntés értelmében a férfiválogatott soron következő mérkőzésein (2012. október 31. és november 3.) ideiglenes megbízatással a válogatott két edzője, Benedek Tibor és Mátéfalvy Csaba irányíthatja az együttest. A végleges döntés, a szeptember 26-ai elnökségi ülésen születik majd meg.

Az új szövetségi kapitány személyéről a 2012. decemberi MVLSZ tisztújító közgyűlést követően születhet döntés.

 M A G Y A R   V Í Z I L A B D A   S Z Ö V E T S É G

Címkék:
Kemény Dénes

36 régi hozzászólás

qrumplivirag hozzászólása
2012.09.24. 20:56

Constans! állandó vagy. OK! állandóan küzdhetsz a saját látens homoszexualitásoddal, mert amint látom, igen foglalkoztat téged a mások homoszzexualitással való illetése. tudom, tudom, nehéz lehet neked, hiszen szeretnél egy meleg szendvicset, csak kínos ez neked. olyan vagy te, mint az, az ír terrorista, valami Samy, aki Skóciába menekült illegalitásba, mivel a megszokottól eltérő nemi identitása okán a terrorista társai ki akarják tekerni a nyakát. ennyit a személyiségedről. nézzük a . TÉNYEKET! . olvasd el Dr Szekeres hozzászólását! szinte ugyanazt mondja, amit én, csak kedveskedő simogató formában. én nem így mondom. szerintem, a szar, az szar, nem hívhatjuk Béla bácsinak, vagy Julis néninek! gut? tovább! . a Lőrincz papáról. olvasd el a honlapján azt a bájos kis történetet, melyben elmeséli, hogyan lett áldott szerinte, miért áldott ő maga, s ez által a termékei is. meglepő, és mulatságos is egyben. félre értés ne essék, semmi közöm mások vallási identitásához, de az isten mentsen meg a vallási fanatikusoktól, fundamentalistáktól, még ha esetleg a sportban, avagy az élet más területein sikeresek is. a vagyoni helyzetükkel kapcsolatban pedig ne mi, hanem az illetékes hatóság tegyen rendet. a Bálintka Lütyő gyerek esetében előforduló idiotizmusokkal, melyek a kint járt szülők, s csapattagok által bármikor igazolhatók, érdemben nem tudsz foglalkozni, így marad mentsvárként a primitív buzizás a részedről, s itt utalnék az előszóban leírt véleményemre a látens homoszexualitásoddal kapcsolatban tovább! . az, hogy valaki olimpiai bajnok, nem jelenti azt, hogy tökéletes, és minden tette, még amit a toiletten csinyáál, az is csodálatos, utolérhetetlen. próbáld meg felfogni, hogy vannak olyan emberek, tudom, ez neked magas, de mégis kísérletez, akik nem rá, hanem érte haragszanak. ha valakit nem lehet kritikával illetni úgy személyében, mint tetteiben, az egy diktátor. te diktátort akarsz csinyááni a Kemény Dénesből. tovább! . elolvastad, láttam, Brégi hozzászólását. nehéz lehetett neked. őt tisztelettel illeted, s lám-lám mondandója az enyémmel rokon. a méltó szellemi nívójú, hozzád illő társadról, kivel esetleg szorosabbra is fűzheted a barátságodat, akár túl a barátságon is, nem kívánok szólni, hisz ő minősíti magát minden betűjével. . ui.: a legkellemetlenebb az emberek számára, ha valaki megmutatja a hibáikat.

buvar-kn hozzászólása
2012.09.24. 20:23

Hála isten hogy távozot bár csak hamaréb tete volna hamáréb ugy 3éve és akkor a \"csucson\"fejezte volna be és a olimpia is máskép alakult volna véleményem szerint.

qqcska hozzászólása
qqcska37482
2012.09.24. 18:27

vitatkozok a 2. alapvetéseddel. nem hiszem, hogy ha te ültél volna pl. a Barca kispadján az elmúlt években, akkor is ez az eredménylista valósult volna meg. az edző és a játékos egymás nélkül nem tud létezni, mindekettő kell a sikerhez - márpedig a magyar pólóban az elmúlt 16 év sikeres volt. (mielőtt valaki belekötne: persze, lehetett volna jobb is, de fordítva is igaz...). a \"termék életgörbe\" hasonlat nem rossz, csak azt ne feledd, hogy Peking után nem ostromolta a fiatal tehetségek tömege a válogatott kapuját, ergo nem is nagyon volt más a 35 év körüli játékosok helyére. azért pl. Salamon nem érte még el Kásás szintjét, ahogyan Vámos sem Kiss Gergőét (elnézést a személyeskedésért). jó játékosok, viszont a nemzetközi szintig még fejlődniük kell - az új kapitány alatt megmutathatják!

Constans hozzászólása
2012.09.24. 18:19

Kedves (B)régi! Nagyon sok mindenben egyetértek a Kemény Dénessel kapcsolatban. Magam is Úgy gondolom, hogy talán a játékosokkal együtt Ő maga is belefáradt.Biztos nagyon sok mindent lehett volna máskép csinálni. Ha Athén vagy Peking után lemond, biztos minden másképp alakul, és persze maga is beismer hibákat. Órákat lehetne beszélni a volnáról.... Ami biztos az a rengeteg siker. Sosem tudjuk meg, hogy más milyen szériát tudhatna maga mögött ezzel a játékos garnitúrával. Viszont én azt vélem, hogy a lehetőséggel élni tudni kell. Tudni kell csapatot csinálni, edzést tartani stb. Kemény Dénes a maga részét megcsinálta és nyert. Még ha nem is mindig. Tehát szerintem nem szabad az Ő edzői nagyságát megkérdőjelezni. Szidalmazni egy ilyen fórumon. Mert eredményeket ért el, méghozzá nagyon szépeket. Biztos követett el hibákat, de ezzel mindannyian így vagyunk!

B (régi) hozzászólása
2012.09.24. 15:29

Nem Peking, hanem Athén után kellett volna lemondania. Ezt ő is elismerte. Egyébként a legtalálóbb mondat vele kapcsolatban az, hogy jókor volt jó helyen, édesapja, az utánpótlásfelelős Fecsóbácsi jóvoltából (ugye emlékeztek még a 96-os választás eredményére: Kemény-Gerendás 4:3, Fecsóbá is szavazott.) Fecsóbá ugyanis tudta nagyon jól, hogy generációs tehetségek alkotják az akkor a felnőtt válogatottsághoz érkezett 75-76-os korosztályt, és ezt a kincset ő biz\' a saját fiacskájának szerette volna ajándékozni. Sikerült is, és ezzel elérte, hogy a Kásás Tamás nevével fémjelzett generáció az ő fiából csináljon élő istent. Második alapvetés: a játékos csinálja az edzőt és nem fordítva. Meg kell nézni a válogatott elmúlt 16 évének eredményességét, és láss csodát, teljesen illeszkedik a görbe a 75-76-os korosztály \"termékélet görbéjére\". Vagyis amíg Kásásék fejlődtek, haraptak és akartak, addig ment a válogatott szekere is, amikor viszont Kásásék elérték az ideális kor felső határát, az eredmények kezdtek elmaradozni. 32 évesen, Pekingben még egyszer kiszaladt nekik, de onnan megindult a látványos hanyatlás. Na ennyit Kemény Dénes edzői hatalmasságáról. A hozzá való uralkodó viszonyulásról alkotott véleményem nem változott. Maradók a látókkal és elfogadom, hogy a Népet leváltani nem lehet.

qqcska hozzászólása
qqcska37464
2012.09.23. 09:11

Constans, ő olyan mint Ságvári Endre - 32 (nick)neve van...

Constans hozzászólása
2012.09.22. 23:31

ezt a qrumpli(b.zi)viragot nem lehet egyébként innen kivágni?

Constans hozzászólása
2012.09.22. 23:28

qrumplivirag! Te végtelen nagy idióta vagy. Lőrinc apja sajnos nem milliárdos. Nagyon jól ismerem. Lehet, hogy meghívta a csapatot egy borkóstolóra, még az is lehet, hogy Horkai is ott volt. De ez akkor is baromság amit írsz! Engem is meghívott már több pohár borra, de még soha semmit nem kért Tőlem ellenzésül. Ő egy nagyon inteligens és becsületes ember. Persze biztos nagyon szorít a fiának, de nem tudja pénzelni magas szinten az biztos. Más játékosok elbeszélése szerint, Horkait csak is az eredmény érdekli. Leszraja hogy ki kicsoda. Ő egy Olimpiai bajnok és nem gondolom, hogy rászorúl bárki támogatására. Az egri csapat és a válogatott több tagjával is nagyon jóban vagyok. Akivel beszéltem Lütyővel kapcsolatban, mindenki csak pozitívan nyílatkozott. ja! ha meg sajnálsz valakitől egy két St. Andrea bort, akkor küldök neked valami jófajtát Egerből. annak osztogatod akinek akarod, vagy még akár a seg..dbe is dughatod.

zolix hozzászólása
zolix37460
2012.09.22. 20:41

Maradjon még Kapitány úr! Nekünk nem az arany kell, hanem Ön és csapata! Legalább klubszinten! Zoltán Kolozsvárról

látó hozzászólása
látó37459
2012.09.22. 15:44

Congratulations Mr.Coach! Forever...! Na ez tényleg egy \"józan\" döntés volt!

dr.Szekeres Tamás hozzászólása
2012.09.22. 12:12

Dinikém! Ténylegesen sporttörténelmet írtál a szerencse is fontos dolog,de a szigorú té nyek még inkább,a három olimpiai arany az önmagáért beszél.Szívből gratulálok!A dönté sed borítékolható volt,bár én ezt Peking után tettem volna meg,a csúcson,egye dúl,feladva a leckét.A véleményem az, hogy Sidney-ben a jó játék mellett,sorso lási mázlink is volt,ez is kell,Athénben a szerbek vesztették el az olimpiát,ezért nyertünk mi,s a legkönnyebb Peking volt. Londonra megöregedett ez a csapat,de ezt Te is tudtad,sőt már Pekingben érez ned kellett.Két nyerőember kiment ko rábban,a maradék 4 pedig felváltva betli zett,ez kevés volt az aranyhoz,kapusaink ról nem is beszélve.!Az olasz meccs volt a legfájóbb,de igazságos,Campagna felszaba dította őket lélekerőben,hitben és lövési vállakozásban,szinpadi alakításokban min dig is erősek voltak.Sajnos ezzel az 5.hely lyel kikerültünk a világ elitjéből. Itt jön a legfájóbb pont,nem látom az utánpót lást,csupa-csupa 5.-8.helyek a világverse nyeken,ezért nem tudtál érdemleges fia talt beépíteni a csapatba,ez nagyon fáj dalmas status!Felelősség?Szerkezetváltás? Személycserék?,vagy valamennyi?Reménye im szerint közösen gondolkoztunk,s mind ettől függetlenúl az elmúlt 16 évet,a 3 olimpiai aranyat csinálja utánad valaki,mi vizipolo őrültek szívesen vennénk,gondo lom a nemzet is.Ismételten köszönöm a csapatnak és Neked az \"aranykórt\" barátsággal és a régi tanári szeretettel ölellek szekerestomi.

Török Szultán hozzászólása
2012.09.22. 09:57

Dénes, köszönjük ezt a 16 évet, minden eredményével együtt! qrumplivirág, ne itt a fórumon legyél világmegváltó, hanem pályázd meg az elnöki posztot és \"tegyél rendet\" ebben a \"qplerájban\"! Azért írásaidat elolvasva kíváncsi vagyok, hogy vajon a Lőrincz vagy a Telegdy szorította ki a fiadat valamelyik utánpótlás válogatottból.

balzs hozzászólása
balzs37452
2012.09.21. 22:47

qrumplivirag, amit nekem címeztél (2012-09-21 21:40:57), ebben kétségtelenül igazad van, mivel ezt nagyjából el is ismerte Kemény Dénes, most mikor bejelentette hogy nem folytatja. Innentől kezdve lényegtelen amiket vele és a családjával kapcsolatban emlegetsz akár igaz akár nem. Az én véleményem az, hogy jó szövetségi elnök lehetne (nem csak a családja szempontjából), de ez csak egy vélemény, lehet nincs igazam, ha tényleg idakerül kiderül, ha nem akkor meg teljesen mindegy... Amit sculler-nek írtál, abban csak a Lütyővel kapcsolatosakra reagálnék, itt sem tudom hogy valóban megtörtént-e amit írsz, nehéz elhinni és szomorú ha így van, de szeretnélek megnyugtatni hogy ettől a szezontól Egerben a felnőtt keret tagja és Gerendás biztos nem fog vele sem kivételezni, tehát kiderül mire képes.

APREAND hozzászólása
APREAND37451
2012.09.21. 22:29

qrumplivirag . Ha benne élsz akkor,még szomorúbb a helyzeted. Akkor miért itt névtelenül dobálodzól, emeld fel bátor szavaidat -hangodat,hisz ott vagy a közelében ennek a te általad ecsetelt korrupt világnak,katyvasznak.Hogy tudod ott tűrni szótlanul?Légy igazi hős ,a magyar vizilabda megváltója!!!Ezt várjuk tőled.Nem bibliai idézeteket. De azért a tréfát fére téve:a bibliai idézeted nagyon találó,én elgondolkodok is rajta ígérem.Azért bátorkodom neked is ajánlani olvasd csak el ,ha már idézted.Már csak a kedvünkért is.Találsz szerintem érdekeset számodra is benne.Érdemes olvasgatni,utána pufogni.Már csak ezért is megéri ,hátha mint szokták mondani (persze nem a bibliába)rá jössz hogy mindenki magából indul ki. Azért a megürült kapitányi posztot ne feledd .Decemberig még üres ,lehetsz még befutó. Kezdjj el igazságot tenni már végre ebben a katyvaszban,de világ elé kiálva ,mert aki ott él ,tudod hogy van ?(ez nem bibliai): ki korpa közé keveredik megeszik a disznók!Na ettől menekülj!.

qrumplivirag hozzászólása
2012.09.21. 21:47

Pingi! APREAND! . tényleg nincs rálátásom. benne élek, ismerem a klubokat, a játékosokat személyesen, edzőket, játékvezetőket, azaz az egész katyvaszt. szerintem sincs rálátásom. egyben tudomásul veszem, itt csak neked/nektek van rálátásod/rálátásotok. egy jó nagy rálátásod/rálátásotok van. légy/legyetek vele boldog/boldogok. . ha megengedtek egy bibliai idézetet: . boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyeknek országa. . te/ti boldog ember lehetsz/lehettek. örülök neki, s te/ti is örülj/örüljetek neki! tudod, mit? örüljünk együtt! de ha megengeditek, őrüljetek meg egymagatokban.

qrumplivirag hozzászólása
2012.09.21. 21:46

sculler! . nem vártad, s így megleplek, mert válaszolok neked. én sajnállak téged, hiszen te Kemény Dénesre, mint HALOTTRA tekintesz. tekintettel arra, hogy csak holtak esetében igaz,a . halottról, csak jót, vagy semmit! . én élő embernek tekintem őt, tehát elmondom a véleményemet óla. szerintem Kemény van annyira intelligens, mint ahogy te nem, mivel holtnak tekinted, s temeted, hogy nem megsértődik, hanem esetleg elgondolkodik az általam leírtakon, vagy tudomást sem vesz róla. . a Horkairól. ő nem tesz mást, mint összetéveszti a BVSC egyesületet a magyar vízilabdával, illetve szolgai módon követi elődei, a csodálatos páros, Petyánszki-Vogel kettős aknamunkáját, az aktuális érdekek mentén. tudod, egyik kis kedvencem a Lőrincz Bálint nevű gyerek. a papa milliárdos borász, anyagilag támogatja az Eger csapatát, s gyerek azt tesz a csapataiban, amit akar, mivel Petyánszki sporttárs is csak a kegyét kereste, mint ifjúsági szövetségi kapitány. az az elhíresült eset, mikor megkérdezte e kis kedvencet: van kedved úszni Lütyő? jött a válasz: nincs! erre a Petyánszki: akkor a többiek úsznak, te csak pihengessél! ez az eset MEGESETT! s ez a legnagyobb probléma. ilyen gyereket támogatnak, tolnak, tele nyomják önbizalommal, míg másokat, kik eredményeket hozhatnak, mivel hajlandóak dolgozni, s még tehetségesebbek is e kis kedvencnél, azokat pedig minden lehetséges módon ki akarják csinálni. beszélgess a játékosokkal, tele a tökük a Lütyőkével, aki tavaly negyven fokban kesztyűben mászkált, hogy ki ne hűljön a keze, mert neki gólokat kell lőni! aztán, valahogy csak akkor sikerültek azok a gólok, mikor az volt a kérdés, mennyivel nyerünk? mikor tét volt, akkorra csak kihűlt az, az aranykéz, nem robbant. de kénytelenek elviselni, mert a papájuk esetleg nem milliárdos, s nem támogat egyetlen klubot sem. nos, ilyen viszonyok uralkodnak a Horkai csapatában. szerinted ez csapat? vagy csak gyerekek csoportja, akik együtt játszanak, de nem fognak küzdeni egymásért. nem is folytatom, mert undorító az egész.

qrumplivirag hozzászólása
2012.09.21. 21:40

balzs! . Keménynek Peking után fel kellett volna állnia. a többi néma csend? az, amit mond, hogy becsületből, meg különben is, és az én papámnak CSÉB-je van, az csak porhintés. hinta-palinta a betegesen hívő, hinni akaróknak. . le kívánom szögezni, hogy Kemény Dénes egy kiváló edző, egy csodálatos eredményeket produkáló szövetségi kapitány. volt. ÉRTHETŐ? VOLT! tudod, s remélem tudják az itt ömlengő hívők is, a Faragó tamásnak van egy kitűnő mondása: . NEM AZ EDZŐ CSINÁL JÁTÉKOST, HANEM A JÁTÉKOS CSINÁL EDZŐT! . ezt meg kell próbálni MEGÉRTENI, s FELFOGNI A JELENTÉSÉT! . Kemény Dénes a posztját is a szerencsének, s avízilabdában uralkodó általában egymást háttérben gyilkoló, kicsinálni akaró, ellentétes érdekű erők harcának köszönheti. jobb híján éppen békét hozott. senki sem gondolta, hogy ilyen szerencsés találkozás lesz eme ember, s a játékosok között, akik aztán megcsinálták őt, mint edző fenomént. jó időben, jó helyen ? kell lenni! ez megvolt . jó időben, jó helyen ? kell abbahagyni! ez sajnos nem volt meg. késett vele négy évet. bárkit neveztek volna ki, a helyére, CSAK VESZÍTHETETT volna. ha Kemény tanácsadóként hátrébb lép. ha nyer a csapat, az a Kemény érdeme. ha kikap, akkor az új edző a hülye. Kemény csak jól jöhetett volna ki belőle, így viszont, tetszik, nem tetszik, bukott edző. bár, neki legyen mondva, így megbukni! azért, az valami, nem?

APREAND hozzászólása
APREAND37446
2012.09.21. 19:49

DÉNES KÖSZÖNJÜK ! Ennyit kell mondani,akik vizilabda rajongók és szeretik ezt a sportágat. További személyes szülöi ,meg klubokhoz való elvakult sértödött ömlengéseknek nem kell figyelmet tulajdonitani! Bár ki lesz én szivből drukkolni fogok neki és csapatának. qrumplivirag ,hozzászólásaidhoz nem lehet érveket támasztani.Te annyira felsőbb rendü vagy mellette igazmondó,a nép embere,és érted meg látod a szakmát,hogy az már nekünk földi halandóknak megfoghatatlan.Te vagy nekünk egyben az Orbán,a Gyurcsány,a vizlabda igazi tudora,ne is csigázz tovább minket!Pályázd meg és válald el igy névnélkül anonim a kapitányi poziciót,most üress a hely. Tomute ? = ... .Lehet nem ezt kérdezed de van itt egy megoldás 29 Világverseny(?)= 24 érem(...). Erre kell gombot varni! véletlen,szerencse,nagyképüség...stb .De ez ez már papiron van. Dénes még egyszer köszönet,a sok számunkra szerzett büszkeségért és örömért!!

Pingi hozzászólása
Pingi37445
2012.09.21. 19:05

Qrumplivirág Amennyiben nincs rálátásod a dolgokra,akkor nem kellene ilyen véleményeket megfogalmazni nemhogy közzétenni.

sculler hozzászólása
sculler37444
2012.09.21. 18:18

Tisztelt qrumplivirág ! Előre jelzem, nem várok választ Tőled ! Viszont nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá (d) ! Általában ha beleolvasok (ritkán) a kommentekbe azért teszem mert próbálok más szemüvegével is látni, de általában az ilyen hozzászólásokat átugrom. Hiszen egy-egy rangadó után, rengeteg ilyen van pro-kontra ami dühből, elvakult szurkolásból stb adódik. Nincs információtartalmuk és semmilyen módon nem kapcsolódnak a témához. Persze kapcsolódik, mert Kemény Dénes befejezte, de a mocskolódásnak itt és most nincs helye. Amit Te itt megengedtél magadnak azt szintén egy orbáni jelzővel tudom csak illetni: olyan vagy mint ő, egy bomlott elméjű őrült ! Félre ne érts, soha nem volt a kedvencem Kemény Dénes, válogatott meccsen régen voltam, dettől Ő még az aki, azzá lett aki és azt ért el a vizilabdában amit ! Szerintem te még úszni sem tudsz !!

balzs hozzászólása
balzs37443
2012.09.21. 17:56

qrumplivirag, először is nem őrültem meg, másodszor nem ismerem annyira belülről a helyzetet, éppen ezért nem is akarok erről veled vitatkozni, mert nem tudom hogy mennyire van igazad. Amit látok szurkolóként az az amit Kemény Dénes korábban elért, illetve azt hogy a mostani 5. hely egyik legfőbb oka az hogy nem feltétlenül a 13 legjobb/legmegfelelőbb/legodavalóbb játékost vitte ki, viszont ebben sem vagyok biztos hogy 100%-ig az ő döntése volt-e, és nem kapott fentről szövetségi utasítást néhány játékost illetően. Horkai pedig anno felnőtt szövetségi kapitányként elkezdte azt az előremutató építkezést (\'96-ban az ő irányításával 4 között volt a válogatott az olimpián), amit utána Kemény Dénes sikeresen továbbvitt, nem gondolom hogy ugyanezt a junioroknál ne tudná megtenni, és többek között ezért gondolom hogy a legnagyobb probléma a szövetség vezetésében van.

qrumplivirag hozzászólása
2012.09.21. 17:40

balzs! te teljesen megőrültél??!! . így is olyan ő már a magyar vízilabdában, mint orbán a magyar politikában, a kilenc évre kinevezett végrehajtóival. ha visszavonul, akkor is ő fog irányítani a háttérből, te meg törvényesen teljhatalmat adnál a kezébe? teljesen átszőtte az embereivel a magyar vízilabdát. mindenütt a komálósai ülnek, s azt teszik, amit a klán feje mond. az eredményeket pedig láthatod! minden elismerés az olimpiai, s egyéb sikerei miatt, de maradjon meg csak a szép emléke úgy neki, mint a családjának is. bár a család többi tagjáról szépet elmondani nem tudok. lásd az édesapját, ki ugyi, mégis csak a család tagja, s egyszemélyi felelőse az utánpótlásnak, s mivé züllesztette azt? . már a volt, s jelenlegi utánpótlás válogatottat megjárt játékosai is herótot kapnak a Horkaitól,s az enyhén szólva furcsa válogatási elveitől. az elveit természetesen idézőjelben értem, hiszen csk egyetlen egy vezérlő gondolata van neki, sógor, koma, haver kölyke jer ide ki! . mondom én újra, s újra, a magyar foci végtelen mélységei, himalájai magasságok lesznek a honi vízilabda számára, ha nem irtja ki magából a közegből azokat, akiknek csak a pozíció, megélhetés a fontos. . majd szívhatjátok a fogatokat, mikor az itthonról a tehetségtelen sógor koma haver kölykek miatt elüldözött gyerekek idegen válogatottak tagjaiként szívatják a nagy tudású kedvenceket, kiket az uralkodó nepotizmus révén tolnak el a felnőtt válogatottig. . mit mondott a Merész? egy igen merés Merész kijelentést tett a női utánpótlás verseny után. a ruszkiknak az edzője még csak nem is pólózott soha! futbalista volt a lelkem. s milyen kis szar csapatot csinyáát, mi? az férfi eb.n is jönnek fel az oroszok, mint a talajvíz! majd most a világbajnokságon is megmutatják. a csodálatos Horkai legínyek meg nyaralnak egy jót a télben, csak azt nem tudom, hogy fog-e a Horkai vizisíelni a Telegdivel? csakazéris i, s nem hétszilvafás y-os nemes!

Slaca hozzászólása
Slaca37441
2012.09.21. 17:19

Köszönöm....

editsun hozzászólása
editsun37440
2012.09.21. 17:13

Hosszú, mély, töltekező pihenést és nagyon boldog életet kívánok! Tisztelettel és köszönettel, Győrik Edit

kobazsa hozzászólása
kobazsa37439
2012.09.21. 16:12

Kapitány Úr! Nagyon köszönöm az lemúlt évek vizilabda-örömeit! Kívánok további jó egészséget és sok sikert az élet más területein is!

Balazs hozzászólása
Balazs37438
2012.09.21. 16:01

Kapitány Úr, Isten áldja munkájáért, szeretetéért! Köszönjük a rengeteg élményt, örömet, hogy mindig büszke magyarként nézhettünk Önre és az egész Csapatra! A legmélyebb tiszteletem Önnek és a Csapatnak! Köszönjük!

csabipe hozzászólása
csabipe37437
2012.09.21. 15:56

Köszönjük!

Rebo hozzászólása
Rebo37435
2012.09.21. 14:43

Köszönjük a három olimpiai bajnokságot és a sok örömet, amit Kemény Dénes vezetésével a csapat elért. Minden jót a továbbiakban a kapitánynak !

katsa hozzászólása
katsa37433
2012.09.21. 14:09

DRÁGA KEDVES KAPITÁNY ÚR! BORZASZTÓAN SAJNÁLOM, h így döntött, de valahol méllyen, legbelül megértem.. nagyon szerettem volna, ha a folytatás mellett dönt, de emellett hihetetlenül féltettem is ÖNT, attól ami várt volna Önre, - itt elsősorban a rosszindulatú, okoskodó arctalan, magukat szurkolóknak tartó kommentelőkre gondolok, akik sztem többnyire az uszodai légkör sikertelen, és ezáltal irigységtől fröcsögő táborát \'erősítik\' és mindig arra hajlanak, amerre a szél fúj, - sajnos mindig ezek a hangosabbak az éterben.. MESTER, MINDEN TISZTELETEM & NAGYRABECSÜLÉSEM AZ ÖNÉ, A LEHETŐ LEGSZEBB & LEGJOBB DOLGOKAT KÍVÁNOM ÖNNEK!!! Ha \'csak\' fele annyi boldogság éri ÖNT, mint amennyiben ÖN által részesülhettünk, akkor ÖN EGY VÉGTELENÜL BOLDOG, EMBER MARAD!!!! RENGETEG SZERETETET, JÓ EGÉSZSÉGET & ÉLMÉNYDÚS, BOLDOG ÉVTIZEDEKET KÍVÁNOK ÖNNEK, & KEDVES CSALÁDJA MINDEN EGYES TAGJÁNAK!!!!!! SOHA EL NEM MÚLÓ, ŐSZINTE TISZTELETTEL & SZERETETTEL: csaszi kata. Ui.: Nagyon bízom abban, h nem távolódik el túl messzire szeretett sportágunktól, és profizmusával, legendás elhívatottságával, idolikus személye továbbra is a közelben lesz, és talán a tanácsaival a rendelkezésre áll, ha kell!!

Tomute hozzászólása
Tomute37432
2012.09.21. 13:40

? = ...

Tomute hozzászólása
Tomute37431
2012.09.21. 13:38

Remélem a honlap létét, jövőjét ez a döntés nem befolyásolja?(Alapító: Kemény Dénes és Stuber Sándor)

balzs hozzászólása
balzs37430
2012.09.21. 13:34

Mivel gondolom nem akar és nem is tudna elszakadni teljesen a vízilabdától, el tudnám képzelni magyar szövetségi elnökként. Menedzseri felfogásával, diplomáciai készségével, kapcsolatrendszerével, tapasztalatával és nemzetközi elismertségével inkább hasznára lehetne a vízilabdának, a magyar válogatottaknak mint a jelenlegi elnök.

Okoska hozzászólása
Okoska37429
2012.09.21. 13:14

Köszönjük KAPITÁNY! És nagyon sok sikert a további hosszú életben.

felho2 hozzászólása
felho237427
2012.09.21. 13:05

Ez igen! Ezt így kell csinálni! Nagyon köszönjük a gyönyörű eredményeket! Egy szép korszak lezárult és tudni kell leköszönni is. Nagyon kiváncsian várom az új kapitányt és az új csapatot is. Most már csak előre szebed nézni az új kihívások, esetleges győzelmek felé. Dr. Kemény Dénesnek és csapatának hálás köszönet.

gyurex72 hozzászólása
2012.09.21. 13:03

Isten áldja Kapitány Úr!

szamóca hozzászólása
2012.09.21. 12:31

történelmet írt. minden élményt köszönök!